Word betoverd!

Voelen, proeven, ervaren, delen, beleven én vooral betoveren; dat is wat wij doen bij het Toverbaltheater. Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, plek waar je workshops kan volgen, kledingverhuurbedrijf en het ideale uitje in één.

Voelen, proeven, ervaren, delen, beleven  én vooral betoveren; dat is wat wij doen bij het Toverbaltheater. Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, plek waar je workshops kan volgen, kledingverhuurbedrijf en het ideale uitje in één.

Wil jij betoverd worden?

“Bijzonder, uniek, oprecht, hartverwarmend, genieten, indrukwekkend, professioneel, geweldig, fantastisch, onverwachts, tof en SUPERCOOL”; een greep uit onze liefdevolle Facebookrecensies. Zelf vinden we het toverbaltheater ‘gewoon’ een hele fijne en bijzondere plek waar we met recht trots op mogen zijn. Wij bieden ontzettend veel mogelijkheden. Van ontroerende theatervoorstelling in combinatie met een heerlijk diner tot vergaderlocatie, te gek vrijgezellenfeest of creatieve workshop.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Workshops

Voor een betoverende workshop ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw wensen staan centraal en wij kennen geen beperkingen.

Teambuilding / teamdagen

Samenwerking staat bij het Toverbaltheater centraal en dat brengen wij graag aan anderen over. Bij ons gaat teambuilding zelfs verder dan dat; na onze teambuilding is iedereen zich bewust van zijn of haar krachten en kwaliteiten.

Bedrijfsuitjes

Een standaard bedrijfsuitje, dat krijg je bij het Toverbaltheater in ieder geval niet. Voelen, delen, proeven, ervaren, beleven dat is wat je bij ons kunt verwachten tijdens een bedrijfsuitje.

Kinderfeestjes

Ieder kind is uniek, zo ook onze kinderfeestjes. Een dag vol voelen, delen, proeven, ervaren en beleven afgestemd op de jarige. Dat is wat je kunt verwachten bij het Toverbaltheater.

Vrijgezellenfeesten

Een vrijgezellenfeest gaat bij het Toverbaltheater niet over één nacht ijs. Wij bespreken jullie wensen en zorgen voor een betoverende dag die de toekomstige bruidegom of bruid niet snel zal vergeten!

Vergaderlocaties

Vergaderen hoeft niet saai te zijn. Op een unieke plek als het Toverbaltheater kun je je laten inspireren en komen nieuwe ideeën tot stand. Voor- of achteraf dineren en/of ter inspiratie een voorstelling bekijken? Ook dat is mogelijk!

Trouwen

Wij dragen graag bij aan de mooiste dag van jullie leven. We kunnen jullie in ieder geval één ding beloven: het wordt een romantische, ontroerende en feestelijke dag!

Familiefeesten / Jubileums

Wil je een uniek feestje organiseren met een grote groep? Dat kan bij het Toverbaltheater. Wij beloven je een gastvrije en betoverende dag waarover nog lang wordt nagepraat.

Symposium

Laat je inspireren door het verhaal van Ina Cornelissen die het Toverbelatheater dertien jaar geleden heeft opgericht. Haar kijk op samenwerken geeft je nieuwe inzichten.

Dagje uit / dagtocht bus

Laat je inspireren tijdens een dagje uit bij het Toverbaltheater. Voelen, delen, proeven, ervaren en beleven....dat staat centraal in een uniek dagje uit.

Onderwijs

Staat er een CKV- of cultuurdag op de planning én ben je nog op zoek naar een leerzame, inspirerende en betoverende activiteit? Breng met jouw school een bezoek aan het Toverbaltheater! Wij zorgen voor een hele andere kijk op samenwerken.

Festivals

Mocht het je nog niet opgevallen zijn, bij het Toverbaltheater zijn we van alle markten thuis! Van inspirerende theatervoorstellingen tot creatieve workshops en van lachwekkende fotoshoots tot overheerlijke en oogstrelende maaltijden.

Uitjes op maat

Ben jij op zoek naar een leuk uitje dat helemaal bij je past? Boek een uitje op maat! We krijgen vaak de vraag: “Hoe gaat dat dan in zijn werk?”. Het antwoord is heel simpel!