Kleding huren

Heb je de feestkleding van onze medewerkers gezien en zie je jezelf ook al in vergelijkbare kostuums lopen? Dat kan! Wij hebben een speciale kledingverhuur! Zo kun je helemaal in de jaren '70 sfeer komen met onze flower power kostuums.

Heb je de feestkleding van onze medewerkers gezien en zie je jezelf ook al in vergelijkbare kostuums lopen? Dat kan! Wij hebben een speciale kledingverhuur! Zo kun je bij ons kleding huren om helemaal in de jaren ’70 sfeer te komen met onze flower power kostuums. We hebben van alles te huur: van gala kostuums tot typische Dickens kleding!

Kleding huren, workshops volgen, fotoshoot; bij het Toverbaltheater kan alles!

Naast een fantastische kledingverhuur bieden wij ook een fotoshoot! Tijdens een fotoshoot bij het Toverbaltheater sta je even, letterlijk, volop in de schijnwerpers! Een fotoshoot kun je bij het Toverbaltheater ook combineren met een van onze workshops.

Theaterkleding verhuur

Thema kleding huren voor speciale gelegenheden is ook mogelijk bij het Toverbaltheater kledingverhuurbedrijf. Wij verhuren onze prachtige en originele galajurken voor wanneer je naar een chique feest gaat. Maar wij hebben van alles in de verhuur; zo verhuren we discokleding maar ook Tiroler kleding om bijvoorbeeld naar een leuk Duits themafeest te gaan. Ook Hippiekleding hebben wij in overvloed. De kostuums zijn beschikbaar in vele maten met betoverende accessoires om je verschijning helemaal af te maken. Alles is te vinden in onze Pop up winkel ‘’Confetti’’ 

Confetti als afgeleide van kleurrijke Toverballen en Confetti wat staat voor feest. Een winkel waar je dus alles vindt voor een kleurrijk feestje.

Allereerst is onze kledingverhuur er in is gehuisvest met werkelijk voor ieder themafeest geschikte kleding.
Doordat het nu gekoppeld is aan ons restaurant kun je van woensdag t/m zaterdag gewoon binnen komen en snuffelen.
Gezien ons grote assortiment zullen we ook leuke kleding en accessoires gaan verkopen.
Heerlijke vintage kleding gekke hoedjes strikjes voor ieder feestje wat.

Daarnaast zorgt het restaurant natuurlijk altijd voor feestelijke momenten met heerlijke gerechten. Vaak worden recepten gevraagd maar nu is het ook te koop om mee te nemen naar huis.
Wat dacht je van onze bietendip, rocky road, heerlijke thee etc.
En al onze producten worden aangevuld met leuke vrolijke kleurrijke cadeautjes die passen bij thema  feest, theater en waar je sowieso blij van wordt. Kom gerust binnenlopen van woensdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Dickens kleding huren

Bij het Toverbaltheater zijn wij dol op Charles Dickens; de Engelse schrijver van Oliver Twist, A Christmas Carol en David Copperfield. Wij verhuren zelfs Dickens kleding!

Kostuums (gala kleding) huren

Of je nu een gek, mooi en blits, uitbundig of chique (gala) kostuum wilt huren... bij ons kun je het vinden!