Symposium

Laat je inspireren door het verhaal van Ina Cornelissen die het Toverbelatheater dertien jaar geleden heeft opgericht. Haar kijk op samenwerken geeft je nieuwe inzichten.

Symposium door Ina Cornelissen

Dertien jaar geleden is het Toverbaltheater opgericht als werk- en leerbedrijf voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het Toverbaltheater is gestart vanuit bevlogenheid; en wel de bevlogenheid van Ina Cornelissen. Ina wilde mensen niet in de ‘negatieve’ hokjes stoppen en vond dat er behoefte was aan een positieve kijk op beperkingen. Iedereen heeft krachten, kwaliteiten en talenten en juist die moeten we benutten. Ina heeft het Toverbaltheater gemaakt tot wat het vandaag de dag is; ontzettend bijzonder, liefdevol, inspirerend, creatief, ontwapenend en vooral ‘betoverend’! Tijdens een symposium geeft Ina Cornelissen een kijkje in de keuken.

IENzien

Tijdens het Symposium IENzien vertelt Ina over haar kijk op de wereld, haar kijk op mensen en haar kijk op samenwerken. Het symposium bestaat uit een vijftal inspirerende onderdelen; voelen, delen, proeven, ervaren én beleven. IENzien zorgt ervoor dat jouw kijk op de dagelijkse drukke gang van zaken verandert en dat we allemaal anders naar elkaar gaan kijken. Benieuwd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!