Kinderfeestjes

Ieder kind is uniek, zo ook onze kinderfeestjes. Een dag vol voelen, delen, proeven, ervaren en beleven afgestemd op de jarige. Dat is wat je kunt verwachten bij het Toverbaltheater.

Op dit moment hebben wij geen mogelijkheden voor kinderfeestjes. Benieuwd of we toch iets voor je kunnen betekenen?  Neem gerust contact met ons op! 

Op zoek naar een actief, creatief en uniek kinderfeestje? Breng een bezoek aan het Toverbaltheater! Wij verzorgen al meer dan twaalf jaar kinderfeestjes. En met succes! Wij stemmen het feestje af op de wensen van het kind. Muziek maken, schilderen, maskertjes versieren of een fotoshoot? Een kinderfeestje bij het Toverbaltheater is altijd een schot in de roos!

Kinderfeestjes voor alle leeftijden

Een kinderfeestje voor kinderen van twaalf jaar? Of zoek jij een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje van negenjarigen? Het toverbaltheater biedt kinderfeestjes aan voor alle leeftijden! Of je nu een kinderfeestje zoekt voor een meisje van zeven jaar of een origineel en stoer verjaardagsfeestje voor een jongen van dertien. Wij maken er samen met onze toverballen een groot succes van; van knutselfeesten tot een creatieve dag met veel muziek en theater!

Ontwerp zelf het perfecte kinderfeestje!

Ieder feestje is anders en ieder kind is anders. Daarom maken wij kinderfeestjes op maat. Wij stellen de wensen van jouw kind centraal en zorgen voor een kinderfeestje dat verrast!

Neem contact op voor de mogelijkheden!

  • Kinderfeestje