Workshops

Voor een betoverende workshop ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw wensen staan centraal en wij kennen geen beperkingen.

Creatieve, leuke en bijzondere workshops bij het Toverbaltheater

Een bijzondere workshop waar jij en je gezelschap nog lang over zullen praten… Dat is ons doel! Wij verzorgen allerlei workshops waarin je al je creativiteit en passie kwijt kunt. Op zoek naar een workshop als bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest met een bijzonder tintje, workshops voor kinderen óf een leuke en bijzondere workshop voor een gemengd gezelschap? Bij het Toverbaltheater ben je daarvoor aan het juiste adres.

Originele workshops voor iedereen!

We hebben onze workshops op een rijtje gezet! We hebben keuze uit allerlei verschillende creatieve activiteiten. Het is natuurlijk ook mogelijk om activiteiten te mixen en matchen of een idee aan te dragen voor een workshop op maat.

Bijzondere workshops:

  • Muziek workshops: Muziek speelt een hele grote rol binnen ons Toverbaltheater. Maar ook in het dagelijks leven in muziek een must. Een vrolijk gevoel en zin om te zingen, dansen én muziek te maken? Een muziekworkshop bij het Toverbaltheater staat bol van de beats, liedjes én instrumenten.
  • Drama workshops: Van drama-queen tot heuse theaterfan… haal je hart op bij het Toverbaltheater. In onze dramaworkshops kun je al je passie en creativiteit kwijt! Benieuwd? Vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Theater workshops: Toverbal én Theater zijn onafscheidelijk! Geheel in stijl kun je bij ons een theaterworkshop volgen. Wij halen alles uit de kast om alles en iedereen te betoveren!
  • Grime en kledingworkshops: De uitbundige grime en fantastische kleding van onze acteurs en medewerkers wordt allemaal in huis bedacht, verzorgd én gemaakt! In deze workshop lichten wij een tipje van de sluier op…
  • Schilder workshops: Je eigen Van Gogh aan de muur? Verras jezelf en geef je artistieke geest wat ruimte! Kom bij ons een kleurrijk óf juist ingetogen schilderij maken dat helemaal bij jou past! En in combinatie met andere kunstzinnige uitingen (bijvoorbeeld een gedicht) kun je verwoorden hoe je jezelf ziet in het schilderij.
  • Fotoshoot: Een heel bijzondere foto van jou en je vrienden, familie of collega’s? Kom je verkleden en uitleven bij het Toverbaltheater terwijl je jodelt in Tirolerkleding of jezelf waant in de jaren 70 met Flower Power kleding. Het kan allemaal tijdens onze verrassende en vooral leuke fotoshoots!

Aan het eind van de dag krijg je een CD-Rom mee met mooie foto’s die zijn gemaakt tijdens deze bijzondere workshops.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.