Bedrijfsuitjes

Een standaard bedrijfsuitje, dat krijg je bij het Toverbaltheater in ieder geval niet. Voelen, delen, proeven, ervaren, beleven dat is wat je bij ons kunt verwachten tijdens een bedrijfsuitje.

Unieke bedrijfsuitjes of teamuitjes

Zoek jij een unieke activiteit voor een bedrijfsuitje? Het Toverbaltheater biedt actieve, bijzondere én verrassende bedrijfsuitjes en teamuitjes. Zo kun je bij ons genieten van een voorstelling in combinatie met een heerlijk diner, een workshop volgen of bijvoorbeeld een fotoshoot laten maken. Heb je zelf een leuk idee of specifieke wensen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd naar ons aanbod of wil je jouw idee met ons bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kan ik verwachten van de bedrijfsuitjes?

Voelen, delen, proeven, ervaren en beleven; dat is wat wij dagelijks doen. Hoe we dat doen? Door vanuit een nèt andere invalshoek te kijken. Ook onze gasten gaan voelen, delen, proeven, ervaren en beleven waarbij je je collega’s in een ongedwongen sfeer op een verrassende manier leert kennen en anders kunt gaan zien. Wij denken niet in hokjes en gaan op zoek naar ieders kracht en kwaliteit. Wij bekijken de wereld door de Toverbal-bril en dat is heel verfrissend!

Wil jij kennis maken met een bijzonder en verrassend bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.