Familiefeesten / Jubileums

Wil je een uniek feestje organiseren met een grote groep? Dat kan bij het Toverbaltheater. Wij beloven je een gastvrije en betoverende dag waarover nog lang wordt nagepraat.

Unieke familiefeesten en jubilea

Staat een jubileum, een familiereünie óf een feestje op de planning en wil je er iets héél bijzonders van maken? Vier je feestje dan bij het Toverbaltheater! Bij het Toverbaltheater draait het om ervaren, voelen, delen, proeven en beleven. Met alle medewerkers maken wij van jouw feestje een feestje om nooit te vergeten!

Een feestje vieren bij het Toverbaltheater!

Een onvergetelijk feestje vier je bij het Toverbaltheater! Wij zorgen voor een warm onthaal en ontvangen alle gasten in stijl; met een rode loper. Wij serveren heerlijke en prachtige hapjes en kunnen zorgen voor een avondvullend programma. Maar de rode loper, hapjes en het programma zijn nog maar het begin… Bij het Toverbaltheater waan je je in een hele andere wereld; een verfrissende, kleurrijke en inspirerende wereld, zonder hokjes! Meer over onze denk- en werkwijze vind je hier.

Mogelijkheden voor feestjes

De mogelijkheden wat feestjes, familiefeesten of jubilea betreft zijn eindeloos. Van het huren van een ruimte tot het bijwonen van een creatieve en inspirerende theatervoorstelling of het deelnemen aan workshops. Bij ons kan bijna alles. Weet je al precies wat je wilt óf kun je wel een paar ideeën en tips gebruiken? Neem dan eens contact met ons op! Wij komen graag met je om tafel om alles te bespreken.