Uitjes op maat

Ben jij op zoek naar een leuk uitje dat helemaal bij je past? Boek een uitje op maat! We krijgen vaak de vraag: “Hoe gaat dat dan in zijn werk?”. Het antwoord is heel simpel!

Neem contact met ons op en geef aan wat de samenstelling van de groep is en waarom het uitje wordt georganiseerd. Een uitje voor een school heeft vaak een heel ander karakter dan een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Op basis van de groepssamenstelling, het doel van het uitje en de wensen maken wij een uitje op maat.

Voorbeelden van uitjes op maat

In de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel uitjes georganiseerd. Van een lachwekkend vrijgezellenfeest met een creatieve theaterworkshop en een heerlijk diner tot een bedrijfsuitje waar teambuilding centraal stond. Wij zien het als een uitdaging om voor ieder gezelschap een leuk, creatief en inspirerend uitje te organiseren.

Wat maken de uitjes op maat zo bijzonder?

Er zijn oneindig veel redenen waarom je eens een uitje bij het Toverbaltheater meegemaakt moet hebben. We noemen er een aantal voor je op:

  • Een uitje bij het Toverbaltheater is dé uitgelezen kans om de wereld eens zonder vooroordelen te kijken; een wereld waarin geen negatieve hokjes bestaan en waarin er respect is voor iedereen.
  • Je wordt er vrolijk van! Er gaat hier nooit iemand de deur uit zonder een glimlach. De ontspannen sfeer en ontwapende medewerkers zorgen voor een ontzettend vrolijke bedoeling.
  • Voelen, delen, proeven, ervaren en beleven staan bij het Toverbaltheater centraal. Je zintuigen worden geprikkeld met een ontroerend verhaal en/of een overheerlijk en prachtig diner. Bij het Toverbaltheater beleef je het allemaal!

Overtuigd? Neem contact met ons op voor meer informatie!