Trouwen

Wij dragen graag bij aan de mooiste dag van jullie leven. We kunnen jullie in ieder geval één ding beloven: het wordt een romantische, ontroerende en feestelijke dag!

Ook de mooiste en misschien wel meest romantische dag van je leven kun je vieren bij het Toverbaltheater! Een ongeremde prettige sfeer en eindeloos veel mogelijkheden maken het Toverbaltheater dé ideale trouwlocatie. De decoratie van de ruimtes, muziek en beeld tijdens de ceremonie en de verzorging van de innerlijke mens; wij zorgen voor een betoverende dag die perfect aansluit op jullie wensen.

Zorgeloos trouwen

Trouwen… voor een bruidspaar is dat een heel gepuzzel en geplan. Omdat wij vinden dat een bruidspaar optimaal van de trouwdag moet genieten, nemen wij dat gedeeltelijk uit handen. Wij zorgen voor de juiste aankleding, een prettig ontvangst, een leuke activiteit en een heerlijk diner. Ook voor trouwwensen bij ons geldt; alles wat jullie willen is mogelijk! Wil je meer weten over onze trouwlocatie? Neem contact met ons op!

Originele trouwlocatie

Onze medewerkers staan voor jullie klaar om er de mooiste, meest romantische en meest originele dag van jullie leven van te maken. Een betoverende én unieke dag is gegarandeerd!

  • Food design