Vergaderlocaties

Vergaderen hoeft niet saai te zijn. Op een unieke plek als het Toverbaltheater kun je je laten inspireren en komen nieuwe idee├źn tot stand. Voor- of achteraf dineren en/of ter inspiratie een voorstelling bekijken? Ook dat is mogelijk!

Bij het Toverbaltheater beschikken wij ook over verschillende, inspirerende vergaderlocaties. Staan er lange vergaderingen op de planning en is er behoefte aan verfrissing en creativiteit? Dan zit je bij ons goed! En natuurlijk kunnen wij de gehele verzorging van de innerlijke mens op ons nemen; van drankjes tijdens de vergadering tot lunch en/of diner.

Inspirerende vergaderlocaties

Je hebt bij ons de mogelijkheid om, tussen de bedrijven door, te genieten van een prachtige voorstelling, een overheerlijke lunch of een creatieve workshop. De mindset waarmee je daarna de vergadering weer ingaat, heeft vaak een positieve invloed op de uitkomst!

Heb je een belangrijke vergadering waarbij je de deelnemers echt wil imponeren? Dan ben je bij het Toverbaltheater aan het juiste adres! De bijzondere en inspirerende vergaderruimtes zullen de monden laten openvallen van verbazing. De ruimtes ademen, net zoals het Toverbaltheater, betoverende creativiteit. Hierdoor kan het bijna niet anders dan dat het een succesvolle vergadering wordt!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.