Onderwijs

Staat er een CKV- of cultuurdag op de planning én ben je nog op zoek naar een leerzame, inspirerende en betoverende activiteit? Breng met jouw school een bezoek aan het Toverbaltheater! Wij zorgen voor een hele andere kijk op samenwerken.

Bij het Toverbaltheater houden we niet van hokjes-denken. We kijken liever naar krachten, beperkingen en talenten. De talenten van onze medewerkers combineren we met de krachten en kwaliteiten van alle leerlingen/studenten en samen komen we tot een verrassende theatervoorstelling! Onderwijs en het Toverbaltheater gaan dus heel goed samen.

Een leuk, leerzaam en inspirerend uitje!

Bij het Toverbaltheater vind je leuke, inspirerende en leerzame uitjes. Uitjes waar nog lang over nagepraat zal worden. We hebben dag- en weekprogramma’s voor het onderwijs / scholen maar kunnen ook op verzoek een programma op maat maken.

Jaarlijks werken we met het Pax Christi College aan een voorstelling met, als kers op de taart, een show voor een heel groot publiek. De reacties zijn altijd overweldigend! Ook een voorstelling maken met jouw school? Neem contact met ons op voor meer informatie.