Combinatie met eten

Eens in het jaar verzorgen wij een grote theaterproductie. Op alle andere dagen ben je hartelijk welkom op afspraak. Scholen, bedrijven, vriendengroepen, families; velen hebben we hier al ontvangen!

Wij verzorgen de allerleukste uitjes in de vorm van een theatervoorstelling in combinatie met een overheerlijk én prachtig diner!

Op zoek naar een mooie theatervoorstelling?

Ben jij op zoek naar een uniek bedrijfsuitje, een leuke activiteit voor een familiefeestje, een theatervoorstelling met een dubbele lading? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voel, deel, ervaar, beleef, proef en word verrast bij het Toverbaltheater.

Onze voorstellingen zorgen ervoor dat je net een beetje anders, en zonder vooroordelen, naar de wereld gaat kijken. Bij het Toverbaltheater maken we gebruik van alle krachten en kwaliteiten van onze medewerkers. Door al deze unieke kwaliteiten te benutten, komen we tot verbluffende resultaten die onze bezoekers prikkelen. Benieuwd naar de ervaringen van mensen die ons hebben bezocht? Neem eens een kijkje in ons gastenboek!

Combinatie van een voorstelling en een heerlijk en prachtig diner

Bij het Toverbaltheater kun je na een theatervoorstelling genieten van een prachtig en overheerlijk diner! De combinatie van de beste ingrediënten, de keukenkwaliteiten van onze medewerkers en het prachtig gepresenteerde bord zorgen ervoor dat het water je in de mond loopt.

Benieuwd? Neem een kijkje in ons fotoboek!

Meer weten over ons Theater & Diner-arrangement? Neem contact met ons op voor meer informatie.