Het Toverbaltheater

Voelen, proeven, ervaren, delen, beleven én vooral betoveren; dat is wat wij doen bij het Toverbaltheater. Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, cadeautjeswinkel Confetti, een plek waar je workshops kan volgen en het ideale uitje in één!

Het Toverbaltheater

Wat is jouw kracht? Waar ben jij goed in? En wat is jouw beperking? Krachten, kwaliteiten en beperkingen; we hebben ze allemaal. Bij het Toverbaltheater maken we gebruik van deze krachten en kwaliteiten en halen we het allerbeste uit elkaar naar boven. Samen bereiken we fantastische en betoverende resultaten waarmee we jou verbazen!

Alle medewerkers zijn anders en iedereen blinkt ergens in uit. Wij kijken naar sterke eigenschappen. Juist die zetten we in om jou te betoveren! Het Toverbaltheater betovert in het theater, tijdens een workshop, het huren van kleding, een uitje of een overheerlijk én prachtig diner.

Ben jij op zoek naar iets unieks? Bekijk de wereld dan eens zonder vooroordelen bij het Toverbaltheater. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gastenboek

Lees hier alle reacties van onze lieve gasten! Ben jij bij ons geweest en wil je een reactie achterlaten? Daar zijn wij ontzettend blij mee!

Nieuwtjes

Alle nieuwtjes over het Toverbaltheater vind je op deze pagina!

Krachten en Kwaliteiten

Want zoals ik het zie, zijn jullie anders en ik nie…”, een slotzin uit een van onze theatervoorstellingen. Bij het Toverbaltheater bekijk je de wereld zonder vooroordelen. Wij gaan uit van de talenten, kwaliteiten en krachten van onze medewerkers.