Het Toverbaltheater

Voelen, proeven, ervaren, delen, beleven én vooral betoveren; dat is wat wij doen bij het Toverbaltheater. Het Toverbaltheater is een theater, restaurant, cadeautjeswinkel Confetti, een plek waar je workshops kan volgen en het ideale uitje in één!

Het Toverbaltheater

Wat is jouw kracht? Waar ben jij goed in? En wat is jouw beperking? Krachten, kwaliteiten en beperkingen; we hebben ze allemaal. Bij het Toverbaltheater maken we gebruik van deze krachten en kwaliteiten en halen we het allerbeste uit elkaar naar boven. Samen bereiken we fantastische en betoverende resultaten waarmee we jou verbazen!

Alle medewerkers zijn anders en iedereen blinkt ergens in uit. Wij kijken naar sterke eigenschappen. Juist die zetten we in om jou te betoveren! Het Toverbaltheater betovert in het theater, tijdens een workshop, het huren van kleding, een uitje of een overheerlijk én prachtig diner.

Ben jij op zoek naar iets unieks? Bekijk de wereld dan eens zonder vooroordelen bij het Toverbaltheater. Neem contact met ons op voor meer informatie.

April 2023 Het nieuws van de dag …..

Wat we samengevat willen zeggen ….
We zijn vol leven en ambities en blijven als een toverbal positief veranderen van kleur, zodat we nog heel lang jullie kunnen blijven betoveren 🎉
 
Hallo,
Het nieuwe jaar is alweer in volle gang.
We hebben er alweer twee feesten opzitten met elkaar.
Ons 20-jarig jubileumfeest en ons Valentijnsfeest waren beiden mooi en vooral liefdevol.
Het echte Toverbalgevoel was weer sterk voelbaar.
Dat willen we dan ook nog heel lang met elkaar blijven waarmaken.

Maar ook wij worden geconfronteerd met hoge kosten die, net als voor iedereen, soms extreem verhoogd zijn.
Daarom is het altijd goed om als organisatie vooruit te kijken en je opnieuw te bezinnen met maar één doel, een stabiele organisatie te blijven.

Daarom hebben we ook enkele keuzes gemaakt waar we de komende tijd druk mee aan de slag gaan.
We gaan het gebouw aan de Voorproefkant verbouwen.
In dit gebouw zitten nog veel aansluitende ruimtes die voor ons beschikbaar zijn.
Deze kant heeft een veel lagere huur dan ons hoofdgebouw.
Hierdoor is het financieel veel gunstiger om daar in de toekomst onze hoofdactiviteiten te gaan doen.
Daarom hebben we ervoor gekozen om op termijn te verhuizen naar het andere gebouw.
Hiervoor is een verbouwing nodig waar we de komende maanden mee gaan beginnen.
De eigenaar zal de verbouwing mee aansturen en de kosten hopen we voor een groot deel te kunnen betalen met subsidiegelden en sponsoring.

Concreet betekent het dat de theaterzaal, keuken medewerkers, kantoren en werkruimtes verplaatst worden naar het andere gebouw.
In het huidige hoofdgebouw behouden we dan alleen nog een achterste gedeelte van het pand wat de timmerwerkplaats wordt en opslag.

Het grote voordeel van het nieuwe gedeelte is dat we straks een veel lagere huur hebben, minder energiekosten en ook minder kosten zoals verzekeringen etc.
Daarnaast zal alles gelijkvloers zijn, wat natuurlijk ook grote voordelen heeft voor de mensen in een rolstoel, maar ook voor de ouder wordende medewerkers.
Het is toch iedere dag flink wat trappen lopen 😉
En daarnaast is het natuurlijk heel erg motiverend en inspirerend om met elkaar weer een nieuwe frisse start te kunnen gaan maken in een gebouw met nieuwe en andere mogelijkheden.
De hele verbouwing heeft geen gevolgen, alle medewerkers-activiteiten en lesblokken gaan tijdens de verbouwing gewoon door in ons hoofdgebouw.
Tussentijds zullen we natuurlijk de medewerkers ook bij alle plannen en ideeën betrekken zodat ze mee kunnen genieten en meedenken en vooruit kunnen kijken naar de nieuwe plek.
Voor de diehards onder ons zal het weer een beetje zijn als de overstap van Puiflijk naar Beneden-Leeuwen.
Ook toen heeft iedereen de hele tijd mee kunnen denken en kijken, en gaf het veel blije energie dat er wat nieuws aan kwam.

Wij zien het dus ook als een positieve nieuwe stap met weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.
Een toverbal moet tenslotte blijven bewegen en verkleuren 😊
En het allerbelangrijkste is dat we anticiperen op de toekomst en de hoge kosten die er zijn/aankomen.
Met deze plannen sluiten we een nieuw huurcontract af voor 10 jaar, waardoor we de garantie hebben op een stabiele financiële toekomst.

We hopen dat jullie alle vertrouwen hebben in onze plannen.
Mocht je meer willen weten dan staat de deur/telefoon/mail altijd open.
En mocht je nog sponsors of vrijwillige menskracht weten die dit project mee willen ondersteunen……
De deur staat daarvoor wagenwijd open 😉

Fijne dag, en warme groet namens ons team, Ina

Gastenboek

Lees hier alle reacties van onze lieve gasten! Ben jij bij ons geweest en wil je een reactie achterlaten? Daar zijn wij ontzettend blij mee!

Nieuwtjes

Alle nieuwtjes over het Toverbaltheater vind je op deze pagina!

Krachten en Kwaliteiten

Want zoals ik het zie, zijn jullie anders en ik nie…”, een slotzin uit een van onze theatervoorstellingen. Bij het Toverbaltheater bekijk je de wereld zonder vooroordelen. Wij gaan uit van de talenten, kwaliteiten en krachten van onze medewerkers.