Theater

Kostuums, muziek, tekst, licht, geluid en decor; de theaterproducties van het Toverbaltheater worden volledig in eigen beheer gemaakt. Onze medewerkers verzorgen prachtige voorstellingen met een hoog artistiek en kunstzinnig gehalte!

Kostuums, muziek, tekst, licht, geluid en decor; de theaterproducties van het Toverbaltheater worden volledig in eigen beheer gemaakt. De voorstellingen bij het Toverbaltheater zijn een totaalbeleving; het zijn prachtige, artistieke en ontroerende voorstellingen. Het zijn theater voorstellingen waardoor je een klein beetje anders naar de wereld gaat kijken.

Een spetterende voorstelling met een diepere lading

Ervaren, beleven, verwonderd, geraakt, ontroerd en betoverd worden! Dit gebeurt allemaal tijdens de voorstellingen van ons theater. De onderwerpen van onze theatervoorstellingen zijn divers en bevatten allemaal een diepere lading. “Want zoals ik het zie, zijn jullie anders en ik nie…”, maakt de slotzin uit een van de theatervoorstellingen duidelijk. Desgewenst maken wij voorstellingen ‘op maat’ voor ieder gewenst thema.

Ben jij op zoek naar iets unieks, wil je betoverd worden en de wereld eens zonder vooroordelen bekijken? Kom dan naar het Toverbaltheater!

Producties

Naast theatervoorstellingen op maat voor bijzondere gelegenheden, draaien wij ook een aantal vaste theaterproducties. Benieuwd naar onze theaterproducties? We lichten een tipje van de sluier op...

Combinatie met eten

Eens in het jaar verzorgen wij een grote theaterproductie. Op alle andere dagen ben je hartelijk welkom op afspraak. Scholen, bedrijven, vriendengroepen, families; velen hebben we hier al ontvangen!

Op locatie

Kun jij niet naar ons komen? Dan komen wij toch naar jou! Wij verzorgen namelijk ook theatervoorstellingen op locatie.