Voorproefje

Het Voorproefje is de culinaire en kunstzinnige eetbeleving van het Toverbaltheater. Eten bij het Voorproefje is een feestje voor je mond én je ogen! Wij koken met heerlijke eerlijke gerechten en onze borden zien eruit als echte schilderijen.

Voorproefje is de culinaire en kunstzinnige eetbeleving van het Toverbaltheater. Eten bij Voorproefje is een feestje voor je mond én je ogen! Wij koken heerlijke, eerlijke gerechten en onze bordjes zien eruit als echte schilderijen. Benieuwd geworden? Neem een kijkje in ons fotoboek!

Voorproefje voor lekkerbekjes!

Eten bij Voorproefje is voor echte lekkerbekjes! Heerlijke ontbijtjes, prachtige lunches, kleurrijke stamppotten, oma’s gehaktballen en de allergrootste hamburgers. Wij vinden het leuk om gasten te verrassen én verbazen met onze gerechten en daarom doen wij het nét een beetje anders.

Wanneer kan ik komen eten?

Voorproefje is dé plek om je uitje mee aan te vullen

Food design

Presentatie, dat is ons vak; ook als je het hebt over eten. Want het smaakt nóg lekkerder als het er ook mooi uitziet.

Catering

Heerlijke en eerlijke gerechten op een prachtige manier gepresenteerd. Dat is precies wat je van de catering van Voorproefje kan verwachten!

Dineren op maat

Bij het Toverbaltheater kennen we geen beperkingen en bij Voorproefje evenmin. Maak jouw persoonlijke wensen kenbaar en we stemmen het diner graag hierop af.