Teambuilding / teamdagen

Samenwerking staat bij het Toverbaltheater centraal en dat brengen wij graag aan anderen over. Bij ons gaat teambuilding zelfs verder dan dat; na onze teambuilding is iedereen zich bewust van zijn of haar krachten en kwaliteiten.

Al onze inspanningen dragen bij aan een groter geheel; onze gasten. Wij willen iedereen betoveren, verrassen, ontroeren, verwonderen en raken; dat gaat alleen wanneer ons team als geoliede machine werkt. En dat is hoe elk team zou moeten functioneren. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op!

Hoe ziet teambuilding er bij het Toverbaltheater uit?

Teambuilding activiteiten, maar dan niet de standaard dingen waar je direct aan denkt. Bij het Toverbaltheater wordt er op een vrolijke, plezierige en actieve manier voor gezorgd dat de teambuilding in jouw bedrijf wordt vergroot! Wij denken niet in hokjes maar gaan op zoek naar de dingen waar een medewerker in uitblinkt. Door gebruik te maken van krachten en kwaliteiten kom je samen tot verbluffende resultaten. Hebben jij en je team behoefte aan een andere visie en kunnen jullie wel wat tips en adviezen op het gebied van samenwerken gebruiken? Neem contact ons op.

Teambuilding programma’s

Wij hebben speciale programma’s om de teambuilding te bevorderen, maar wij bieden ook programma’s op maat aan. Zo kun je bijvoorbeeld voor een inspirerende voorstelling of workshop kiezen en een keer geen standaard rollenspel doen. Met meer dan twaalf jaar ervaring weten wij dat onze uitjes vaak een verrassende wending aan het samenwerken geven!