Kleding huren, workshops volgen, fotoshoot; bij het Toverbaltheater kan alles!

Heb je de feestkleding van onze medewerkers gezien en zie je jezelf ook al in vergelijkbare kostuums lopen? Dat kan! Wij hebben een speciale kledingverhuur! Zo kun je bij ons kleding huren om helemaal in de jaren ’70 sfeer te komen met onze flower power kostuums. We hebben van alles te huur: van gala kostuums tot typische Dickens kleding!

Kleding huren, workshops volgen, fotoshoot; bij het Toverbaltheater kan alles!

Naast een fantastische kledingverhuur bieden wij ook een fotoshoot! Tijdens een fotoshoot bij het Toverbaltheater sta je even, letterlijk, volop in de schijnwerpers! Een fotoshoot kun je bij het Toverbaltheater ook combineren met een van onze workshops.

Theaterkleding verhuur

Thema kleding huren voor speciale gelegenheden is ook mogelijk bij het Toverbaltheater kledingverhuurbedrijf. Wij verhuren onze prachtige en originele galajurken voor wanneer je naar een chique feest gaat. Maar wij hebben van alles in de verhuur; zo verhuren we discokleding maar ook Tiroler kleding om bijvoorbeeld naar een leuk Duits themafeest te gaan. Ook Hippiekleding hebben wij in overvloed. De kostuums zijn beschikbaar in vele maten met betoverende accessoires om je verschijning helemaal af te maken. Alles is te vinden in onze kledingwinkel.