Fotoalbum

Algemeen

22 januari 2016

Een ontzettend bijzondere plek; dat is het Toverbaltheater! Neem een kijkje in dit fotoalbum voor een kleine sfeerimpressie. Wil je voelen, delen, proeven, ervaren en beleveren? Kom dan langs!

Kleding huren

29 januari 2016

Verkleden is een feest! Zin in een uitbundig verkleedfeestje? Wij hebben een schatkamer vol met allerlei verkleedspullen. Kom naar ons kledingverhuurbedrijf en waan je in de wereld van een echte Toverbal!

Theater

29 januari 2016

Kostuums, muziek, tekst, licht, geluid en decor; de theaterproducties van het Toverbaltheater worden volledig in huis gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje in dit fotoalbum of nog beter; kom een keertje langs!

Voorproefje

29 januari 2016

Voorproefje; een feestje voor je mond én ogen! Heerlijke en eerlijke gerechten gepresenteerd als schilderijtjes. Benieuwd naar onze lekkere kunstwerken? Neem een kijkje in dit fotoalbum of kom voorproeven!

Werken Bij

29 januari 2016

Het Toverbaltheater is een commercieel bedrijf en zorgbedrijf in één. Wij zijn altijd op zoek naar creatieve enthousiastelingen! Ben jij creatief, enthousiast en benieuwd naar ons? Neem dan een kijkje in ons fotoalbum!