Voorjaarsnieuws!

Het is tijd voor de allereerste nieuws-update via onze nieuwe website; het voorjaarsnieuws!

Het is tijd voor de allereerste nieuws-update via onze nieuwe website; het voorjaarsnieuws!

  • Wij gaan vanaf maart t/m juli 2016 alle basisscholen in een breed gebied langs met onze nieuwe productie speciaal ontwikkeld voor basisscholen: “Er zit muziek in maar hoor ik daar een valse toon?”. Op de dag dat wij een bezoek aan de basisschool brengen, zullen alle kinderen van de school op een positieve wijze gaan samenwerken met de spelers van het Toverbaltheater. De spelers van het Toverbaltheater openen de dag met een korte voorstelling. Daarna begeleiden ze de workshop mee en spelen aan het eind van de dag mee in de voorstelling met alle kinderen.
  • Op 25 februari ontvingen wij niemand minder dan Joop van den Ende. Hij kwam een kijkje nemen in ons theater en gaven hem een speciale rondleiding. En natuurlijk verrasten we hem met een kunstzinnige lunch in restaurant Voorproefje.
  • Nog meer hooggeĂ«erd publiek: Staatsecretaris Van Rijn (VWS) bezoekt ons op 24 mei. Dit omdat het Toverbaltheater in zorgland wordt gezien als bijzonder project. We waarderen het zeer dat hij tijd maakt ons een bezoek te brengen en laten hem dan ook graag alles zien wat het Toverbaltheater te bieden heeft.

Dagelijks op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Houd dan vooral onze Facebookpagina in de gaten!

Facebooktwitterlinkedin