15 jaar Toverbaltheater: Optreden in DeLaMar Theater in Amsterdam!

Ter ere van het 15-jarig bestaan van het Toverbaltheater werden we uitgenodigd door Joop en Janine van den Ende voor een optreden in het DeLaMar Theater in Amsterdam. En wat was het een ontzettend bijzondere dag!

Zondag 30 april was het dan zo ver! Een optreden ter ere van het 15-jarig bestaan van het Toverbaltheater in het DeLaMar Theater in Amsterdam, op uitnodiging van Joop en Janine van den Ende. Wat was het een bijzondere dag! Maar liefst 600 gasten werden koninklijk ontvangen door onze acteurs op de rode loper. Daarna konden zij genieten van de première van de theaterproductie ‘’Omwarmen’’. Een voorstelling speciaal voor deze dag geschreven en geregisseerd door Ina Cornelissen, gecomponeerd door Maarten Peters. Na de pauze was het tijd voor de première van de documentaire ‘’Omwarmen’’. Dit is een documentaire mogelijk gemaakt door stichting Doen, over het Toverbaltheater door de ogen van documentairemaakster Mirjam Herben. Ook werden de gasten getrakteerd op een lezing van Ina Cornelissen, artistiek en zakelijk directeur van het Toverbaltheater. Zij presenteerde haar visie op de samenleving en de plek van mensen met een beperking. De dag werd feestelijk afgesloten met al onze 45 acteurs en een gezellige borrel na, waarbij de gasten nog een leuke goodybag mee naar huis kregen.

Het gehele programma werd gepresenteerd door Hadassah de Boer.

Voorafgaand aan deze fantastische dag waren we te gast bij Koffietijd. Terugkijken? Dat kan hier!
En dat was nog niet alles, Ina heeft na afloop mogen vertellen over deze bijzondere dag bij RTL Live. Hier zijn ook meteen de eerste beelden van de voorstelling te zien! Heb je dit gemist? Kijk het dan hier terug!

Met ons mee genieten? Er zijn foto’s van deze bijzondere dag toegevoegd aan het fotoalbum.

Facebooktwitterlinkedin
  • flyer
  • flyer