Interview Kansfonds

Kansfonds interviewde artistiek en zakelijk directeur van Het Toverbaltheater: Ina Cornelissen. Zij vertelt over haar drijfveren en de liefde voor haar werk.

Altijd bijzonder om je eigen verhaal verteld door een ander te lezen. Een tijdje geleden kwam Cecile Vossen bij ons langs voor een interview met Ina Cornelissen, artistiek en zakelijk directeur van Het Toverbaltheater. De foto werd gemaakt door Martijn van de Griendt.

In het interview vertelt Ina hoe haar initiatief tot stand is gekomen, wat haar drijfveren zijn en waarom ze zoveel van haar werk houdt. Zij ontdekte dat de stap die ze in 2003 nam om het project op te zetten uit het diepst van haar ziel kwam. Ze deed een aanvraag bij Kansfonds en die hielp het initiatief graag op weg. Deze projectsamenwerking resulteerde in een prachtige bijdrage van €2.455. Inmiddels is Het Toverbaltheater uitgegroeid tot een enorm succes en is het een theaterwerkplaats, restaurant en kledingverhuurbedrijf in één. Zo’n 140.000 mensen bezochten er inmiddels een voorstelling en ruim 42.000 gasten bezochten een workshop, project of theaterdiner.

Het volledige interview met Ina Cornelissen bekijk je hier!

Over Kansfonds

Kansfonds steunt kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. Deze initiatieven, ruim 500 per jaar, zijn opgezet door betrokkenen die iets willen betekenen voor een ander. Door ondersteuning te bieden aan deze projecten helpt Kansfonds mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving.

 

Facebooktwitterlinkedin