Groot nieuws!!!

Groot nieuws!

Zo leuk dat iedereen enthousiast reageert op ons nieuws ?
Maar zo niet volgens onze planning! De pers is ons 3 stappen vooruit geweest.
We hadden ons nieuwtje op zaterdag onze jubileum dag willen plaatsen.
Maar ach goed nieuws kan nooit te vroeg zijn dus ???????????
Het is een lang bericht maar de moeite van het lezen waard.

6 januari 2018 bestaan we precies 15 jaar.

Afgelopen jaar hebben we dit feest met het Toverbaltheater al uitgebreid gevierd met allerlei bijzondere activiteiten voor onze medewerkers en publiek, zoals een jubileumvoorstelling in de LaMar
Het wordt nu tijd om iedereen mee te laten vieren met ons jubileumfeest.
Daarom gaat vanaf 4 februari ons restaurant Voorproefje weer open.
Het restaurant Voorproefje bestaat al sinds 2013 als onderdeel van het Toverbaltheater. Vele diners, lunches, ontbijten,  high tea, bier en burgers, etc zijn er al gereserveerd. Maar in de loop van der jaren was onze agenda zo vol met geboekte feesten, teambuildings dagen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten etc, dat de individuele gast niet binnen kon lopen.

Daarom willen we met dit bijzondere jubileum nu iedereen weer de kans geven om dagelijks te komen genieten van al het lekkers wij kunnen maken.
Ons restaurant is voor deze gelegenheid opnieuw ingericht met diverse lounge hoeken rondom een heerlijk grote houtkachel, hangstoelen aan onze balken en ook een kinderhoek is niet vergeten. 4 februari is onze feestelijke opening. Daarna kun je bij ons terecht op:
woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 11.00u tot 17.00u
voor een bijzondere kunstzinnige lunch van lekker belegd broodje tot culinaire hoogstandjes, van koude tot warme gerechten, voor een lekker kopje koffie met taartjes en zoetigheden. En iedere dag is er voor iedereen die geen zin heeft in koken een heerlijke eenpansmaaltijd “wat de pot schaft”.
Er is dagelijks ruime keuze uit vers bereide gerechten met seizoen producten. Het idee is dat je je eigen lunch kunt samenstellen uit diverse kleine gerechtjes. Zo wordt je lunch een zelfgekozen toverbalpallet van verschillende smaken, geuren en kleuren.

Maar natuurlijk vergeten wij ons theaterhart niet. Dus iedere eerste zondag van de maand gaan wij open voor een kunstzinnige culturele activiteit in combinatie met eten. Zo kunnen gasten niet alleen genieten van lekker eten maar ook van theater.
We openen knallend met een spetterende opening op 4 februari. De maanden daarna zal er muziektheater, foto expositie, kunst, poëzie langs komen.
En we sluiten het eerste half jaar theatraal af met een groots straattheaterfestival in juli.

Kortom heel veel feestelijkheden voor iedereen die wil komen genieten van de veelzijdigheid van restaurant Voorproefje en het Toverbaltheater.

Feestelijker en hectischer ? hadden we het jaar niet kunnen beginnen dus ook dit verloopt kleurrijk,
alle liefs en goeds gewenst namens iedereen van het Toverbaltheater,
Ina

Facebooktwitterlinkedin